Vacature

Door aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een:

Verkoper (lichte-bedrijfswagens)

 

Functieomschrijving

Als verkoper van lichte bedrijfsauto’s hou je je bezig met de verkoop van gebruikte bedrijfsauto’s. Je assisteert klanten proactief en succesvol bij hun aankoop. Tevens ben je verantwoordelijk dat de door ons aangeboden gebruikte bedrijfsauto’s, professioneel op internet en social media gepresenteerd worden en dat onze internet site en bedrijfsauto’s goed gevonden worden op het internet door o.a. google.

Functie-eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is enige werkervaring in de autobranche een pre. Daarnaast zijn goede commerciële eigenschappen voor jou als vanzelfsprekend. Je bent representatief, sociaal, service- en klantgericht, maar je beschik je ook over een gezonde dosis overtuigingskracht. Ook is het noodzakelijk dat je helemaal thuis bent op internet en social media en dat je weet hoe je met SEO om moet gaan. Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid om zaterdags te werken. Je beheerst de Nederlandse taal goed maar kunt je ook prima in het Engels en Duits verwoorden.

Oftewel, wij zoeken een verkoper die goede kennis heeft van het internet die ons team komt versterken en tevens zelfstandig kan werken.

Bedrijfsprofiel

Veenhuizen Bedrijfsauto’s bv bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar, in 1978 zijn wij gestart met de verkoop, reparatie en export van alle merken en typen bedrijfswagens tot 3500 kg. In 2015 heeft ons bedrijf een renovatie ondergaan door de nieuwbouw van onze werkplaats en receptie en verbouw van onze kantoren. Wij vinden het belangrijk om laagdrempelig te zijn voor onze klanten en bezoekers. Wij willen graag dat ze zich op hun gemak voelen als ze bij ons binnenkomen.

Heb jij zin om deze uitdagende functie aan te gaan? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief samen met je curriculum vitae en een recente (pas)foto. Je mag deze sturen naar Veenhuizen Bedrijfsauto’s bv, Boerakkerweg 1, 9361 TK, Boerakker of vul je gegevens hieronder in.

Indien je vooraf meer informatie wenst, kun je contact opnemen met André Veenhuizen, telefoonnummer 06 – 15456798.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs!

31-01-2018
—————————————————————————————————————————

  • Schrijf of upload hieronder uw CV en Motivatiebrief.
  • Sleep je bestanden hier of