Nieuwe BPM-regelgeving bedrijfsauto’s


Vervang uw bedrijfswagen voor 1 januari 2025

We willen u graag informeren over een belangrijke verandering in de BPM-regeling die vanaf 1 januari 2025 van kracht wordt. Deze nieuwe regeling kan leiden tot een hogere aanschafprijs voor bedrijfsauto’s en bedrijfswagens.

Om te voorkomen dat u wordt geconfronteerd met deze hogere kosten, raden we u aan serieus te overwegen uw huidige bedrijfsauto vóór 1 januari 2025 te vervangen of uw wagenpark uit te breiden. Op die manier kunt u mogelijk profiteren van de huidige voordelige tarieven en onnodige kosten vermijden.

We zijn ook geïnteresseerd in de inruil van uw huidige bedrijfswagen.

Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden we nu voordelige financial lease-opties. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk een andere bedrijfswagen aanschaffen en tegelijkertijd profiteren van de gunstige financieringsvoorwaarden. Kijk hier voor het huidige lease aanbod.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en meer informatie over onze financial lease-opties. We bespreken graag hoe we u kunnen helpen uw wagenpark te vervangen vóór de invoering van de nieuwe belastingregels.