Ons bedrijf

Veenhuizen bedrijfsauto’s

Vooraanzicht Veenhuizen bedrijfsauto's

Veenhuizen bedrijfsauto’s BV is een familiebedrijf en bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar, in 1978 zijn wij gestart met de verkoop, reparatie en export van alle merken en typen bedrijfswagens tot 3500 kg.

Onze dagelijks wisselende voorraad bestaat altijd uit zo’n 175 tot 200 voertuigen van zowel bedrijfswagens,
personenbussen en personenauto’s voor zeer scherpe prijzen, daarbij is inruil van uw eigen auto natuurlijk altijd mogelijk. Ook als u uw bedrijfswagen (of een partij bedrijfsauto’s) wilt verkopen kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen de bij ons gekochte bestelauto, maar ook uw eigen bedrijfsauto aanpassen naar een dubbele cabine of ander aanpassing. Waarbij wij rekening houden met de diverse mogelijkheden, beperkingen, wensen en uiteraard uw budget. U kunt ook een keuze maken uit onze bestaande voorraad. Maar ook andere (hulp)middelen zijn in overleg mogelijk. U kunt geheel vrijblijvend bij ons informeren naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Ook kunnen wij u helpen bij het aanvragen van financial lease.
Financial Lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto uw eigendom wordt. Bij Financial Lease is uw auto het onderpand van de bank, maar u bent de eigenaar. Elke euro die u investeert, investeer u in uw eigen bedrijfswagen.
Financial Lease biedt u daarnaast de mogelijkheid om snel en voordelig in uw eigen bedrijfsauto te rijden. U behoudt het vermogen binnen de onderneming, waardoor u de ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen.


Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over ons bedrijf en onze bedrijfsauto’s. Kom gerust eens langs aan de Boerakkerweg 1 in Boerakker of neem contact met ons op.
Heeft u een bedrijfswagens of personenbus op het oog? Of wilt u langskomen voor een bezichtiging? Dat kan! Maak direct een afspraak door ons afspraakformulier in te vullen. Liever bellen voor een afspraak?
Bel dan: 0594 – 549497. Kort om, U bent van harte welkom om de bedrijfswagens te bekijken en/of uit te proberen.

U kunt ons vanaf nu ook volgen op

Twitter en Facebook.

 

BOVAG